Thursday, November 13, 2008

Mail is here

Emma takes great pride in delivering mail, she always makes sure she delivers it intact.


6 comments:

  1. postasul aduce presa dar o mai si lasa :)

    ReplyDelete
  2. haha nu si postasul asta, hartia e cea mai buna mancare de pe terra. S-o fi vazut prima oara cand i-am dat din cutia postala un pliant sa-l aduca in casa, cu cata mandrie il ducea. L-a scapat pe jos pe la etajul 2 si atunci a pufait, semn ca a fost o greseala. Fireste, l-a adus direct la taticul ei, si i l-a dat. Dupa care l-a primit inapoi si se mandrea cu el in gurita :)

    ReplyDelete
  3. Si frumoasa si cuminte,dar cel mai important - dovedeste ca e si foarte isteata ;)
    Felicitari pentru scumpete!

    ReplyDelete
  4. Multumesc mult Mena si sper ca in curand sa ai si tu parte de o scumpete mica si care sa faca toate traznaile posibile doar ca sa te distreze.

    ReplyDelete
  5. Emma e o dulceata, am urmarit adineaori filmuletele cu comenzile pe care le-a invatat.Chiar asa, cat timp ti-a luat ca sa le invete si cum ai stiut cum s-o educi?!
    Si ca si o ultima curiozitate :) de ce ii dai comenzile in engleza!?

    ReplyDelete
  6. De invatat a invatat super rapid,de exemplu sit nici nu stiu daca a trebuit s-o invat, numele si comanda sit le'a stiut din prima zi. Hi five la fel, filmuletul l-am facut la a treia repetitie a comenzii. La alte comenzi a fost nevoie de mai multe sesiuni, cam 2-3 de exemplu la figura 8. Acum o face la semn. Raspunde foarte bine si la semne, nu numai la comenzi verbale. Lucru bun cand mananc de exemplu sau nu pot vb cu ea.

    Comenzile in engl sunt scurte, in ro m-as incurca eu (deh oricum m-am trezit ca ii ziceam hai si ea se uita nedumerita la mine, ce vreau de la ea si de ce ii dau comanda hi five in mers). Plus ca nu ma omor dupa comenzi in ro, parca imi vin mie aiurea. Oricum intelege unele in romana. A si nu ma vad dand comanda hai fa pishu in public, asa ca go potty suna mult mai bine, si nu multa lume intelege ce ii zic :D

    Am promis unei prietene ca ii fac filmulete de dresaj, si o sa le postez aici. O sa le fac in romana, fireste :)

    ReplyDelete