Monday, March 23, 2009

Spuneti NU inmultirii cainilor fara valoare chinologica!

M-am saturat sa tot aud "monte" (credeti-ma ca termenii folositi sunt altii, de gen "dat la fetita/baietel" "sa ne incuscrim" etc) ciudate.

Pretentii de caini de rasa inmultiti cu alte pretentii de caini de rasa, eventual de alta rasa. Ce beneficiu are oare o asa monta? Cainii NU simt placere cand sunt montati, pt ei este un act instinctiv. E plina strada de caini rezultati din asemenea "monte".

Cainii castrati NU se ingrasa, NU patesc absolut nimic daca sunt castrati. Nici macar nu sunt constienti de faptul ca sunt castrati! De unde oare atata lipsa de educatie ma intreb oare (ia ghiciti). Si daca tot nu stiu unii cu ce se "mananca" o monta adevarata, mai bine nu o fac!

Asa ca bravo romani, deveniti cu totii inmultitori de caini(sa nu va aud ca folositi termenul de crescator ca mor de ras) , dupa care sa ii aruncati in strada pt ca nu ii vrea nimeni. Super. Bravo.

Incetati sa va mai jucati de-a Dumnezeu cu suflete nevinovate, care nu au cerut sa vina pe lume, voi ati vrut, dupa care va dati seama ca nu le poti oferi o casa si o familie!

Sper sa se voteze in curand o lege care sa prevada castrarea obligatorie a tutoror cainilor fara pedigree si amenzi zdravene in cazul incalcarii acestei legi.

1 comment:

  1. This post is about thoughtless people who want to breed their poorly bred or mix breed dog. Don't do it! - that's the message. I've tried to be nice to such people and explain them the troubles that can result from such a "breeding" -sorry I cannot see any difference from them and puppy millers. It seems that I am talking to the walls - they won't listen.

    ReplyDelete