Friday, December 5, 2008

Happy Birthday Emma!!!!!!! 6 months already WOOHOO!!!!!!!

HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!! LA MULTI ANI EMMA SCUMPICA MICA!!!!!!!!!!!

Multumim mult Goldie, Kara, Lory, George, Mika, Asky, Dora, Natasha, Pony, Ioana, Sarah, Oly si Dragos pentru urarile frumoase si surpriza facuta!!! Sunteti niste scumpe si scumpi. Tortul diseara, promit si film!!!!


Si filme+ poze acum, dupa cum am promis:

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

















9 comments:

  1. La Multi ani emma sa ne traiesti si sa te faci frumoasa ca mami si ca tatiSai aduci stapanei multe bucurii si fericire si sa fii iubita de toata lumea,
    Pupici din partea sarei,sarbatorim in famie:X

    ReplyDelete
  2. LA MULTI ANI SARAH!!!!!!!! Sa ne traiesti, sa ai parte de o viata frumoasa si sa ai numai bucurii

    ReplyDelete
  3. Emmaaaaaaaaaa! Sa ne traiesti! La multi ani, sa musti cat mai multe degetele, sa te tavalesti prin cat mai multe balti de noroi, sa culegi cat mai multi puricei de prin boscheti, dar sa nu ii duci in casa la maica-ta!

    ReplyDelete
  4. hahahaha pirano sharkie nu se dezminte,nu? Acum e cuminte, isi roade un os. Pupicei de la Emma, MULTI, da MULTIIIIIIIIIIIIIII.

    ReplyDelete
  5. La Multi Ani Emma!! Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa! Iti doresc tie si familiei tale tot ce este mai bun pe lumea asta! take care!
    Dragos

    ReplyDelete
  6. multumim Dragos, de abia astept sa iti vad pitica/piticul la anu' sa ne bucuram de ea cu totii :) Si, fireste, s-o/sa-l sarbatorim.

    ReplyDelete
  7. La multi ani,Emma! Sa ramai in continuare la fel de iubitoare ,sa iti asculti parintii care te iubesc enorm(esti o norocoasa!),esti o alintata si o rasfatata mica !(nici nu ai cum altfel pentru ca esti o minunatie la casa omului)
    Te pupam ,in special prietenul tau special Lexy!

    ReplyDelete
  8. Multumesc mult, stiu ca nu numai parintii mei ma iubesc, ci si voi, si eu va iubesc mult si de abia astept sa ne intalnim. Mami ma fraiereste cateodata si zice Emma unde e Lexy? Si eu cred ca ne intalnim si sunt dezamagita ca nu se intampla tot timpul asa.

    Pupici pt Lexy, prietenul meu cel mai bun! Si pupici pt mamica lui, Maria, si taticul lui, Alex. Stiti bine ca nu scapati usor cu pupatul hihihi.

    ReplyDelete