Sunday, December 28, 2008

Emma si Baiatu

Cred ca v-am mai povestit de Baiatu, maidanezul simpatic care sarea pe parinti de bucurie cand ii vedea. Asta se intampla in vara, de atunci nu l-au mai vazut. Buun.

Deci ma scoate mami sa ma joc in zapada, cu copiii. Nici urma de caini in parculetul din spatele blocului. Toate bune si frumoase, cand ajungem in curtea imprejmuita vedem un doberman. Cool zic eu, mom tipa Emma nu. Eu desi aveam chef de joaca ma opresc, dar nu inteleg de ce. Ne convingem ca Athos e super ok si incep sa ma joc cu el. Apare un maidanez negru (cred ca e mix de labrador, chiar, nu-l vrea nimeni????, e simpatic foc!) pe care eu il cam gonesc prin simpla prezenta. Dar de data asta nu avea chef sa plece, vroia sa se joace cu noi. Si la un moment dat mom se trezeste cu ditamai namila pe ea, sarind bucuros de revedere. BAIATU! Sa nu-l recunoasca initial. Avea impresia ca e mai mare. Buuuun, si ma joc cu toti, dar la un moment dat ma plictisesc si ma trantesc in zapada, dupa bunul meu obicei. In acel moment mom ia decizia sa plecam. Credeti ca asa usor e? Baiatu ne pazea pe amandoua. Chiar a gonit pe maidanezul ala negru care culmea se tinea ca o umbra dupa noi. Dupa care a latrat zdravan la un domn care trecea pe acolo, pt ca el asa intelege sa ne pazeasca. Ce tupeu ca a trecut pe acolo (parerea lui, fireste).

Ajungem in fata scarii. Mom imi da o tratatie (Acana Puppy Large Breed) si restul le pune pt Baiatu. Baiatu se uita la ele si in momentul in care deschidem usa sa intram in scara Baiatu o ia la goana sus pe scari. CIRC. Mom pune mana pe telefon si in suna pe tati sa coboare s-o ajute. Stia ca as iesi si eu afara daca ar incerca sa il scoata pe Baiatu. Buun tati ma ia de lesa, Baiatu dupa noi. A urcat scarile hahaha. Vrea si el o casa, saracutul. I s-a cerut sa astepte, si a fost condus afara cu mancarea de rigoare. Intrucat initial nu a vrut sa se atinga de boabele MELE (ok, am vrut eu sa le halesc instant, eu nu rezist nici cand vad sacul de mancare) i-a fost prezentata alta mancare. Pramatia a sarit totusi sa devoreze mai intai boabele MELE. Repet ca erau ale mele, nu suport sa impart mancarea MEA cu alt caine. Bine ca nu eram acolo sa il vad.

Eu sper sa il mai intalnesc, mi-a placut mult joaca cu el. Familia mea are totusi alta parere...Pt ca e foarte greu de scapat de el o data ce i s-a acordat putina atentie. E foarte foarte afectuos si ni se rupe sufletul sa il stim pe strada.

Tuesday, December 23, 2008

Friday, December 19, 2008

Early Christmas presents

Mom went today to some banks to pay some stuff, and she decided I needed some new toys for Christmas. Well she got me this (and when dad asked about the stuff for them, he discovered nothing was for them haha)



I love them! I mostly love the pink dolphin.

Photobucket

Monday, December 15, 2008

Mail!

We had the most pleasant surprise this morning. It was in the mail box, a Christmas card from our dearest DINO! We love you Dino, thank you so much for the card, it is so lovely and the photo is adorable!

Photobucket


Thank you, Dino, Julia and Bernard, we love you so much!

Monday, December 8, 2008

Getting ready for Christmas :)

Emma sweetiepie
Personalized Glitter Graphics



Emma
Myspace Glitter Graphics




Princess Emma
Glitter Graphics



Mom wants to set up the Christmas tree, but she fears I will redecorate it and place it horizontally. If anything like this should happen, there are some options
a. there was an earthquake
b. the cat did it (ooops we don't have one, we hate cats)
c. the other dog did it (I don't have a pet yet)
d. the teddy bear did it
e. Santa did it!
f. Mom did it (if daddy sees it)
g. daddy did it (if mom sees it)
And I am sticking to it!

Friday, December 5, 2008

Happy Birthday Emma!!!!!!! 6 months already WOOHOO!!!!!!!

HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!! LA MULTI ANI EMMA SCUMPICA MICA!!!!!!!!!!!

Multumim mult Goldie, Kara, Lory, George, Mika, Asky, Dora, Natasha, Pony, Ioana, Sarah, Oly si Dragos pentru urarile frumoase si surpriza facuta!!! Sunteti niste scumpe si scumpi. Tortul diseara, promit si film!!!!


Si filme+ poze acum, dupa cum am promis:

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket